SportDrenthe lanceert Coronactief.nl; niet bij de pakken neerzitten, maar blijven bewegen.

drenthe beweegt; corona; sport; bewegen;

Het sociale leven is platgelegd en dat is ook belangrijk en goed op dit moment. De meeste mensen zitten thuis. Vaak nog onder de indruk van al deze ontwikkelingen. Onze jeugd zit thuis, want de scholen zijn dicht. Ouderen zitten thuis, want hun activiteiten zijn gecanceld.

Van zitten wordt niemand beter. Sport Drenthe/Drenthe beweegt wil iedereen stimuleren om zoveel mogelijk in beweging te blijven. Zij hebben daarom een prachtig initiatief bedacht om heel Drenthe, ook in deze tijden, in beweging te krijgen. Jullie willen dat ongetwijfeld ook. Natuurlijk, binnen de ‘Corona’-afspraken die de komende drie weken gelden. En op een manier die recht doet aan de onzekerheid en pijn.

Daarom gaat Sport Drenthe/Drenthe beweegt gebruik maken van het platform Coronactief.nl. Hier kunnen alle tips, ideeën en soms ook concrete lessen en verwijzingen gedeeld en gevonden worden.

Deze pagina zal zelf ook volop in beweging zijn. Iedere dag updates, nieuwe tips en beweeglessen. Niet alleen eigen initiatieven zul je hier vinden, maar dit is het verzamelplatform van alle Drentse initiatieven. Dus heb je iets leuks gezien, heeft jouw sportvereniging een challenge of heb je zelf een goed idee om in beweging te zijn en te blijven? Deel het met SportDrenthe/Drenthe beweegt en zij plaatsen het op deze pagina.

Dus Drenten, blijf in beweging en deel jullie creativiteit met Sport Drenthe/Drenthe beweegt. 

De wereld staat stil maar Drenthe beweegt....

Meer nieuws

Deel dit artikel op: