Meldpunt Corona

Gezocht: voorzitter cliëntenraad RAV Drenthe

rav drenthe; umcg ambulancezorg; clientenraad; drenthe; ambulances; gepland vervoer; voorzitter; zorgbelang drenthe

UMCG Ambulancezorg is een professionele, innovatieve en vitale organisatie. Een plek waar we werk doen dat belangrijk is, waar we leren en elkaar stimuleren. Wij doen veel meer dan patiënten vervoeren; wij zijn een zorgorganisatie die goede zorg naar mensen brengt. Dat doen wij in Drenthe en een deel van Fryslân met bijna 400 vakkundige collega’s vanaf 27 locaties. Bij alles wat we doen, bij zowel spoedeisend als gepland vervoer, is de patiënt het start- en het eindpunt. Om dit perspectief nog beter te verankeren in wat wij doen en wie wij zijn, richten wij in 2021 een cliëntenraad op. Dit proces is nieuw voor ons en daarom zoeken we nu eerst een voorzitter die hier samen met ons verder vorm en invulling aan wil geven.

Wie zoeken we

Wij zijn op zoek naar een stevige persoonlijkheid die affiniteit heeft met de (ambulance)zorg. Die met veel enthousiasme in staat is om samen te bouwen aan een nieuw te ontwikkelen cliëntenraad. De voorzitter heeft een belangrijke rol bij het werven van de leden voor de cliëntenraad en werkt daarin nauw samen met UMCG Ambulancezorg.

Meer weten over deze vacature, klik hier

Interesse?

Meer informatie over onze ambities met betrekking tot vormen van een cliëntenraad, wat we zoeken in een voorzitter en hoe u kunt solliciteren, is te vinden in een bijlage. Klik hier om deze bijlage te downloaden.

Reageren kan t/m 10 januari 2021

Meer weten over RAV Drenthe, klik hier om naar de website te gaan

Download functieprofiel

Deel dit artikel op: