Co, uw persoonlijke gids in de zorg

clientondersteuning langdurige zorg; clientondersteuning; & co; co; zorgbelang drenthe; drenthe

Casper, Juliëtte en Co

Als u leeft met een ziekte, aandoening, stoornis of beperking en u heeft blijvend 24 uur per dag zorg nodig, dan komt er veel op u af. Of u nu thuis woont of in een zorginstelling, u wilt weten welke zorg en ondersteuning mogelijk is. 

Een cliëntondersteuner (Co) helpt u op weg

Het is fijn als een ervaren deskundige met u meedenkt en uw vragen kan beantwoorden. Dit kan een cliëntondersteuner: Co. Een Co is iemand die naar u en uw naasten luistert en u helpt om uw vragen goed onder woorden te brengen. Iemand die met u meegaat naar gesprekken met een zorgverlener. Kortom: iemand die u op weg helpt. 

Een cliëntondersteuner is niet verbonden aan een zorginstelling en kost u niets. 

Samen op zoek naar de beste zorg

Co is uw persoonlijke gids in de zorg. Co weet wat wel en niet kan. Ook weet Co welke zorg en ondersteuning bij u in de buurt aanwezig is en hoe u die kunt regelen. Co luistert en kijkt goed hoe u uw leven wilt inrichten en welke zorg daarbij past. Co heeft ook oprecht aandacht voor uw. En is iets niet duidelijk? Dan neemt Co bijvoorbeeld contact op met zorgverlenes. 

Waar kunt u terecht

U kunt makkelijk in contact komen met een cliëntondersteuner via www.clientondersteuning.co.nl
Op deze website zie u welke cliëntondersteuners in uw buurt aanwezig zijn. Ook vindt u hier verhalen, vragen, filmpjes en meer informatie over cliëntondersteuning. Uw huisarts, een praktijkondersteuner of een andere (jeugd)hulpverlener kan u helpen bij het vinden van een Co. 

Meer weten over de Co's van Zorgbelang Drenthe, klik hier
Klik hier om meer te weten te komen over de onafhankelijke cliëntondersteuning van Zorgbelang Drenthe

Meer nieuws

Deel dit artikel op: