050 - 727 15 00

Spreekt innovatief, creatief, vrijheid, samenwerken en met name 'een stem geven aan de inwoners van Drenthe' jou aan? Reageer dan op onze vacature voor een projectleider.

vacature; projectleider; zorgbelang drenthe; drenthe

Ben jij een ondernemende, creatieve, innovatieve en positief denkende projectleider die kansen ziet en eropaf gaat? Wil jij je inzetten voor alle inwoners in Drenthe? En kun je goed zelfstandig werken, waarbij je teamgenoten dienen als sparringpartner? Wacht dan niet, reageer en wie weet kom jij ons team versterken.

Hoe houden we kwalitatief goede zorgvoorzieningen beschikbaar en bereikbaar voor álle Drenten in de provincie? Het voortdurend stellen van die vraag en het - samen met andere partijen - zoeken naar antwoorden, is één van de hoofdtaken van Zorgbelang Drenthe. Als projectleider volg je de maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken in het Drentse zorglandschap en benader je deze vanuit verschillende perspectieven. De behoeften en belangen van de Drentse inwoners vormen daarbij ons vertrekpunt om nieuwe opdrachten te realiseren. Deze voer je vervolgens uit van de initiatieffase tot en met de afronding van het project.

Meer weten over deze uitdagende en veelzijdige functie? Download dan de uitgebreide functieomschrijving.

In het kort

  • Functie projectleider (24-32 uur/week) - het betreft vooralsnog een tijdelijke vacature met mogelijk perspectief op een vast dienstverband
  • Indiensttreding: z.s.m.
  • Stuur je beknopte motivatie en compleet CV z.s.m. naar info@zorgbelang-drenthe.nl
  • Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 050-727 1500

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland