050 - 727 15 00

Inspirerende lunchbijeenkomst Samen Drenthe beter maken

Inspirerende middag in het @DrentsMuseum. De verhalen van Drentse inwoners lieten duidelijk het belang van welzijn, cultuur, gezondheid en bewegen zien. "Meedoen maakt me echt gelukkig".

Jan van Loenen Zorgbelang Drenthe
14 maart 2023; politieke dialoog; zorgbelang drenthe; verkiezingsdebat; provinciale statenverkiezingen; 2023

Politieke dialoog Welzijn, Cultuur, Sport en Gezondheid

Het belang van een sterk sociaal-maatschappelijk en cultureel netwerk in Drenthe is groot. Graag gaan we met jou hierover in gesprek!

De politieke dialoog ‘Samen Drenthe beter maken’ is verplaatst naar 14 maart 2023 vanaf 12:30 uur. We zijn tot dit besluit gekomen, omdat we als sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties alle ruimte willen bieden aan de opening van het Internationaal Filmfestival Assen op vrijdagavond 10 maart. Wij vinden het belangrijk dat de Drentse politiek de kans krijgt om aanwezig te zijn bij de opening van het filmfestival én bij de politieke dialoog.

  • Datum - Dinsdag 14 maart 2023 – start 12:45 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
  • Locatie - Drents Museum, Brink 1, 9400 AC Assen

Op dinsdagmiddag 14 maart gaan we het gesprek aan over het belang van een sterk sociaal-maatschappelijk en cultureel netwerk in Drenthe tijdens een lunchbijeenkomst. Voor de lunch wordt gezorgd. We kiezen voor een dialoog in plaats van een debat, voor verbinding in plaats van vervreemding, zodat we politieke en maatschappelijke tegenstellingen kunnen overbruggen.

Levensverhalen
Inwoners van Drenthe brengen inspirerende verhalen over Welzijn, Cultuur, Sport en Gezondheid. Aan de hand van deze verhalen gaat de Drentse politiek het gesprek aan. Wat kunnen Drentse politici de komende periode doen om Welzijn, Cultuur, Sport en Gezondheid te versterken? Hoe gaan we aan de slag met de thema’s die spelen in de Drentse samenleving?

Daniël Pit
Dagvoorzitter is Daniël Pit, opbouwwerker die wil bijdragen aan een samenleving waarin iedereen gehoord wordt en zich thuis kan voelen.

Programma
Voor programma, klik hier

Aanmelden
Je bent van harte welkom bij de politieke dialoog Samen Drenthe sterker maken. Aanmelden kan via de website van CMO STAMM, klik hier.

Meer informatie
Met vragen over ‘Samen Drenthe beter maken’ kun je een e-mail sturen naar info@cmostamm.nl.

Foto's: Zorgbelang Drenthe

Download uitnodiging en programma

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland