Online workshop - Gezond & Gelukkig (Longfonds)

Online workshop - Gezond & Gelukkig (Longfonds)

Online workshop Gezond & Gelukkig

Afgelopen periode ging het veel over wat niet meer kan, over ziekte en verlies. Er werd veel van ons allemaal gevraagd. Hoe zou het zijn om de focus te verleggen naar wat wel kan? Door stil te staan bij wat belangrijk is in jouw leven. En wat jouw leven kleur geeft. Want hoe jij in je vel zit, gaat over het héle leven en niet alleen over ziekte en wat niet meer kan. In hoeverre we ons gezond & gelukkig voelen heeft te maken met ons vermogen om met de uitdagingen in het leven om te gaan. Niet alleen de fysieke uitdagingen, maar zeker ook de emotionele en sociale uitdagingen van het leven.

Gezond & Gelukkig - Online, interactieve workshop

Na een korte kennismaking en uitleg over spelregels, veiligheid en privacy krijg je een korte uitleg over wat Positieve Gezondheid inhoudt. Daarna ga je zelf aan de slag met “het spinnenweb”. En ga je in kleine (online) groepjes met andere deelnemers in gesprek aan de hand van een opdracht. De workshop wordt gezamenlijk afgerond. Hierbij is ook ruimte om tips en ideeën met elkaar uit te wisselen. Ben jij erbij?

Praktische informatie

  • Wat: online workshop via het platform Zoom
  • Datum: dinsdag 25 mei óf 1 juni
  • Tijd: 14:00 - 15:30 uur
  • Kosten: gratis
  • Organisatie: Zorgbelang Drenthe en Longfonds

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan onze online workshop? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Graag aanmelden vóór 20 mei 12.00 uur aanstaande. Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen per workshop. Vol = Vol.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rolinde Alingh. Zij is werkzaam bij Zorgbelang Drenthe en bereikbaar via r.alingh@zorgbelang-drenthe.nl.

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door ZonMW.

Naar inschrijfformulier