Meldpunt Corona

Wil jij een verschil kunnen maken? Reageer dan op onze vacature voor een cliëntondersteuner

vacature; clientondersteuner; onafhankelijk; dienstverlenend; positieve gezondheid; wlz; wet langdurige zorg ; wmo; wet maatschappelijke ondersteuning; participatiewet; jeugdwet; drenthe; zorgbelang drenthe

"Goede ondersteuning begint bij het vaststellen van de vraag en door echt aandacht te hebben voor de persoon die de vraag stelt"

Ben jij de onafhankelijke cliëntondersteuner die inwoners van Drenthe met een zorgvraag, de juiste richting kan wijzen in de complexe wereld van de zorg?
Ben je dienstverlenend en vind je het prettig om vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid, samen met de cliënt en/of naasten naar oplossingen te zoeken zodat de cliënt weer vol vertrouwen verder kan?
En heb je ook nog kennis van de langdurige zorg (Wlz) en het sociaal domein (Wmo, participatiewet en jeugdwet)?

Reageer dan op deze vacature en wie weet, kom jij binnenkort bij ons op de koffie/thee.

Als onafhankelijke cliëntondersteuner sta je naast de cliënt. Je bent dienstverlenend en je ondersteunt de cliënt bij vragen en/of klachten en zoekt samen naar oplossingen zodat de cliënt verder kan. Je staat naast de cliënt maar neemt de regie niet over. Als cliëntondersteuner ben je in dienst bij Zorgbelang Drenthe en werk je onafhankelijk van gemeente, zorgverlener(s) of andere instanties.

Geen dag is hetzelfde in deze uitdagende functie.

Meer weten over deze functie? Download hier de uitgebreide functieomschrijving.

In het kort

  • Vacature: onafhankelijke cliëntondersteuner wlz/sociaal domein
  • 32 uur/week
  • Indiensttreding: z.s.m.
  • Geïnteresseerd? Reageren kan tot uiterlijk zondag 14 november 2021 via info@zorgbelang-drenthe.nl (beknopte motivatie en up-to-date CV).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download functieprofiel

Deel dit artikel op: