Vacatures

Vacatures

Zorgbelang Drenthe is een proactieve en onafhankelijke belangenorganisatie voor alle burgers in Drenthe die gebruik maken van zorg. Met een enthousiast team dat specifieke kennis heeft over de 'wereld van zorg' en de inwoners van Drenthe. Zorgbelang Drenthe is tevens het kenniscentrum bij uitstek waar het gaat om cliëntervaringen in de zorg.

Als werkgever zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons helpen onze doelstellingen te realiseren. Personen die willen werken voor een organisatie die vaak in het brandpunt van maatschappelijke ontwikkelingen staat, met afwisselende projecten en opdrachten. Omdat ons werkveld voortdurend in beweging is, verwachten wij dit ook van onze medewerkers. Zij staan ervoor open om hun talenten verder te ontwikkelen. Hierin ondersteunen wij hen zo veel mogelijk, met individuele coaching, jaargesprekken, opleiding en training.

vacature; zorgbelang drenthe; projectmedewerker; uiterlijk 16 mei; versterk ons team; hands-on; cliëntparticipatie

VACATURE PROJECTMEDEWERKER

Vind jij het belangrijk dat cliënten een eigen stem hebben? En houd je ervan om projecten uit te voeren die ervoor zorgen dat de zorg- en dienstverlening in Drenthe nog beter aansluit op de wensen en behoeften van de inwoners die daar gebruik van (gaan) maken?

Dan ben jij de projectmedewerker die wij zoeken en gaan we graag met jou in gesprek!

Als projectmedewerker voer je afwisselende projecten uit om opdrachtgevers zoals provincie, gemeenten en zorg- of welzijnsinstellingen, inzicht te geven in bepaalde ontwikkelingen en draag je bij aan de uitvoering van (nieuw) beleid. De projecten zijn erop gericht om de zorg- en dienstverlening in Drenthe nog beter te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van de inwoners die daar gebruik van (gaan) maken. De projectmedewerker werkt daartoe actief samen met de projectcoördinatoren om de uitvoering van de projecten goed te laten verlopen.

Kortom: ben je een projectmedewerker met een hands-on mentaliteit? Twijfel dan niet langer en reageer voor 16 mei op deze vacature.

Download de uitgebreide functieomschrijving.

In het kort

  • Functie: projectmedewerker (32-36 uur/week)
  • Indiensttreding: z.s.m.
  • Geïnteresseerd? Reageer uiterlijk 16 mei a.s. via info@zorgbelang-drenthe.nl (beknopte motivatie, compleet CV)

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga naar functieomschrijving

Stages

Zorgbelang Drenthe biedt stageplekken aan voor RuG en HBO studenten.
Meer weten? Neem contact op met Jan van Loenen, j.vanloenen@zorgbelang-drenthe.nl, 050-727 1500