Vacatures

Vacatures

Zorgbelang Drenthe is een proactieve en onafhankelijke belangenorganisatie voor alle burgers in Drenthe die gebruik maken van zorg. Met een enthousiast team dat specifieke kennis heeft over de 'wereld van zorg' en de inwoners van Drenthe. Zorgbelang Drenthe is tevens het kenniscentrum bij uitstek waar het gaat om cliëntervaringen in de zorg. 

Als werkgever zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons helpen onze doelstellingen te realiseren. Personen die willen werken voor een organisatie die vaak in het brandpunt van maatschappelijke ontwikkelingen staat, met afwisselende projecten en opdrachten. Omdat ons werkveld voortdurend in beweging is, verwachten wij dit ook van onze medewerkers. Zij staan ervoor open om hun talenten verder te ontwikkelen. Hierin ondersteunen wij hen zo veel mogelijk, met individuele coaching, functioneringsgesprekken, opleiding en training. 

traineeship; vertrouwenspersoon; jeugd; vertrouwenspersoon jeugd; werken-leren; zorgbelang drenthe

VACATURE TRAINEESHIP VERTROUWENSPERSOON JEUGD

Wil je graag met jongeren werken? 
Lijkt het jou leuk om groepen te bezoeken?
Heb je een luisterend oor en ben je oplossingsgericht?
En lijkt een combi werken-leren jou ideaal?

Wacht dan niet te lang en reageer op onze vacature voor een traineeship vertrouwenspersoon jeugd

Als trainee-vertrouwenspersoon jeugd sta je naast de cliënt, sta je hem/haar bij met informatie, advies en voorlichting om een hulpvraag te verhelderen. De trainee-vertrouwenspersoon is onafhankelijk en neemt nooit de regie van de cliënt over. De trainee-vertrouwenspersoon is een dienstverlener en geen hulpverlener. 

Meer weten over deze uitdagende functie, download de uitgebreide functieomschrijving.

In het kort

  • Functie: trainee-vertrouwenspersoon jeugd
  • Tijdelijke functie tot eind 2020
  • In diensttreding: z.s.m. (in overleg)
  • Geïnteresseerd? Twijfel niet langer en reageer direct via info@zorgbelang-drenthe.nl (beknopte motivatie, uitgebreid CV)

Stages

Zorgbelang Drenthe biedt stageplekken aan voor RuG en HBO studenten.
Meer weten? Neem contact op met Jan van Loenen, j.vanloenen@zorgbelang-drenthe.nl, 050-727 1500