STILA bestaat 5 jaar! Vul de vragenlijst in en maak een verschil

stila; stichting stimulering leefbaarheid assen; zorgbelang drenthe; lustrum; vragenlijst

STILA, de Stichting Stimulering Leefbaarheid Assen, bestaat 5 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan.

STILA: voor inwoners, door inwoners!

De centrale vraag van STILA is hoe leefbaarheid in Assen wordt ervaren. Als tweede actie in het kader van het lustrum, naast de optredens van de Marching en Show Band Mercurius in de wijken van Assen, wil STILA graag met de inwoners van Assen samen terugkijken om te leren en te verbeteren, zeker in deze tijd waarin de noodzakelijke Corona-maatregelen leefbaarheid sterk onder druk zetten. Daarbij wil STILA de inwoners ook een kans bieden om suggesties te doen, en de mogelijkheid geven om zich aan te melden om actief te worden binnen STILA.

Samen zetten we jouw buurt in beweging: makkelijk en snel

Onder het thema 'Samen zetten we jouw buurt in beweging: makkelijk en snel' is er een vragenlijst uitgezet die voor iedereen in Assen toegankelijk is via de link: https://nl.surveymonkey.com/r/stila-assen De vragenlijst is toegankelijk van maandag 26 oktober tot dinsdag 1 december.

We vragen dan ook iedereen in Assen om de vragenlijst in te vullen. Wat gaat goed, wat kan beter of waar zou STILA mee moeten starten in Assen. Alles voor en door inwoners!

STILA

Elk jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor en door de inwoners van de gemeente Assen. Inwoners werken samen, zoeken contact met elkaar en voelen zich mede verantwoordelijk om de eigen buurt en leefomgeving te verbeteren. In opdracht van de gemeente biedt stichting STILA deze initiatieven financiële ondersteuning. U kunt hier ook aan mee doen! De gemeente Assen en STILA (Stichting Stimulering Leefbaarheid Assen) willen graag weten hoe prettig u in uw wijk woont, wat u vindt van de activiteiten die worden georganiseerd en welke activiteiten u nog mist in uw wijk. En heeft u misschien een leuk idee ter verbetering van uw buurt?

Wat vindt u belangrijk in uw straat/buurt/wijk? Praat mee en maak een verschil!

De gemeente Assen en STILA hebben Zorgbelang Drenthe gevraagd om dit te onderzoeken. Dit wordt onder meer gedaan met een online vragenlijst, die via social media en bestaande netwerken vanaf maandag 26 oktober verspreid wordt. De vragenlijst kan ruim een maand lang ingevuld worden (tot 1 december). Door deze vragenlijst in te vullen, helpt u mee om inzicht te geven in wat u belangrijk vindt als het gaat om het geluk en de leefbaarheid in uw straat, buurt of wijk. Dit geeft ons informatie om de werkwijze en het bereik van STILA te verbeteren, zodat STILA inwoners met initiatieven nog beter kan faciliteren. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten.

Klik hier om meer te weten te komen over STILA

Naar vragenlijst

Deel dit artikel op: