Samen beslissen bij kanker

Gezocht: 65-plussers voor groepsgesprek Samen Beslissen bij kanker

Bent u 65 jaar of ouder en kortgeleden behandeld voor kanker? Willen u en uw naaste(n) een bijdrage leveren aan nog betere kankerzorg? Dan bent u van harte welkom bij een gesprek over welke informatie u nodig heeft om samen met uw arts de beste beslissing over uw behandeling te nemen.

Samen beslissen

Als de dokter u betere informatie geeft, kunt u misschien makkelijker meebeslissen over de behandeling die u wilt. Wat vindt u belangrijk om te weten als u een behandeling krijgt? Hoe wilt u hierover meepraten? Welke informatie heeft u nodig om over uw behandeling te kunnen beslissen?

Het groepsgesprek

In een groepsgesprek in het UMCG horen we graag uw mening over de informatie die u als patiënt krijgt voorafgaand of tijdens uw behandeling en wat daarin beter zou kunnen. De uitkomsten van het groepsgesprek gebruiken we in het vervolg van het project om de informatie voor patiënten met kanker en hun naasten te kunnen verbeteren.

Meedoen aan dit groepsgesprek heeft geen invloed op uw behandeling. Uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met anderen. Wij verwerken de informatie die u geeft anoniem in een verslag.

Het gesprek vindt plaats op maandag 19 september 2022, van 17.00-20.00 uur in het UMCG. Voor een lichte maaltijd word gezorgd. Deelnemers ontvangen een attentie in de vorm van een cadeaubon. Eventuele reis- en parkeerkosten worden vergoed.

Voor dit gesprek zijn we op zoek naar patiënten van 65 jr of ouder die kortgeleden behandeld zijn voor kanker en die willen meepraten over deze onderwerpen. Ook naasten (partner, kinderen, vriend/vriendin) zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit gesprek.

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen? U kunt contact opnemen met Vera Hanewinkel (projectleider Samen Beslissen, UMCG) e-mail v.c.hanewinkel@umcg.nl, telefoon 050 – 361 32 14.

Deel dit artikel op: