Meldpunt Corona

Positieve Gezondheid: maak(t) Drenthe gezond?

saskia bontjer; stagiair rug; onderzoek; positieve gezondheid; duurzame gezondheid; maakt drenthe gezond; drenthe gezond; drents netwerk positieve gezondheid; dnpg; zorgbelang drenthe

Meer over Saskia

Mijn naam is Saskia Bontjer, en begin 2018 zat ik in het laatste jaar van de master Biomedische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Begin dit jaar ben ik begonnen met een specialisatie binnen deze master, waarin/waarbij ik meer leer over de toepassing van de wetenschappelijk (medische) kennis zodat dit kan worden omgezet in bedrijfs- en/of beleidsaspecten. Vanaf januari moest ik voor deze master specialisatie een stage lopen bij een bedrijfs- of beleidsorganisatie. Zorgbelang Drenthe had een hele leuke opdracht voor mij om te onderzoeken wat er nodig is om Positieve Gezondheid concreet een plek te geven binnen de provincie Drenthe, vanuit het oogpunt van de Drentse inwoners en professionals.

Inmiddels heb ik mijn stage en mijn opleiding positief afgerond met als resultaat het rapport: Positieve Gezondheid, maak(t)Drenthe Gezond!

Deel dit artikel op: