Opiniepanel Zorgbelang Drenthe

Opiniepanel Zorgbelang Drenthe
praat mee in ons panel; mening; zorg; wat vindt u van de zorg; zorgbelang drenthe; invloed uitoefenen

Iedere burger in Drenthe maakt wel eens gebruik van zorg. Vaak vindt u iets van de zorg die u ontvangt. Of het nu gaat om de informatievoorziening, de bejegening, de bereikbaarheid of de manier waarop afspraken worden nagekomen. Wij willen graag weten hoe de inwoners de zorg in de provincie Drenthe ervaren. Wat gaat goed? Wat kan er beter? En misschien heeft u ook een mening over de ontwikkelingen in de zorg. Dan bent u dé persoon om deel te nemen aan ons opiniepanel.

Voor onderzoek & advies: uw mening is van waarde

Ons opiniepanel wordt gevormd door inwoners van Drenthe. Zij vormen een belangrijk klankbord voor Zorgbelang Drenthe: wij vragen hen naar hun mening en ervaringen en nemen deze mee naar onze adviezen richting zorgverleners, gemeenten, zorgverzekeraars en politici. Op die manier proberen we de zorg in Drenthe nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van de inwoners.

Wat wordt er van u verwacht?

De leden van het opiniepanel krijgen enkele keren per jaar een uitnodiging om hun mening te geven over een actueel onderwerp rondom de zorg in Drenthe. Deze uitnodiging ontvangen de leden per e-mail van ons. In de meeste gevallen vragen we de leden om een korte online enquête in te vullen. Af en toe nodigen we de leden uit om deel te nemen aan een bijeenkomst waar bepaalde thema’s worden besproken.

Het lidmaatschap van het opiniepanel is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op elk moment afmelden voor het panel als u geen uitnodigingen meer wilt ontvangen.

Aanmelden?

Hoe groter en meer divers ons opiniepanel is, hoe waardevoller de adviezen die we kunnen geven. Wilt u een bijdrage leveren aan de zorg in de provincie Drenthe? Meldt u zich dan hier aan voor het opiniepanel van Zorgbelang Drenthe. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs.

Meer weten?

Neem dan contact op met: