050 - 727 15 00

Word jij de nieuwe vertrouwenspersoon jeugd van Zorgbelang Drenthe

jessica; vertrouwenspersoon jeugd; jeugdhulp; jeugdzorg; drenthe; vertrouwenspersoon; jeugd; jeugdstem

Wil jij net zo’n leuke, uitdagende werkdag als ik?

“De afwisseling in mijn bezigheden maakt mijn werk zo leuk. Het ene moment ben ik op een woongroep en heb ik een gesprek met een jongere over de groepsdynamiek. Twee uur later zit ik met een ouder en een jeugdbeschermer om tafel om de ouder meer duidelijkheid te geven over het hulpverleningstraject. Tussendoor bel ik vanuit de auto met een collega om haar mening te vragen over wat ik heb meegemaakt. Geen werkdag is hetzelfde. Dat vind ik zo mooi aan mijn werk. Daarnaast heb ik met veel verschillende mensen te maken, uit alle lagen van de bevolking. Dat maakt mijn werk ook nog eens uitdagend.”

Jessica is vertrouwenspersoon bij Zorgbelang Drenthe. Zij ondersteunt kinderen, jongeren en ouders die te maken hebben met jeugdhulpverlening in Drenthe. Er is nu een vacature bij Zorgbelang Drenthe voor een extra vertrouwenspersoon jeugd.

“We zien graag dat de nieuwe collega een hoop enthousiasme meebrengt. We zoeken een collega die geïnteresseerd is in de verschillende onderdelen van het vertrouwenswerk, die snel kan schakelen en door kan pakken. Iemand die houdt van de afwisseling van op pad gaan, gesprekken voeren en bureauwerk. Die collega komt terecht in ons gezellige team van vier vertrouwenspersonen jeugd. We zijn allemaal heel verschillend en vullen elkaar goed aan. We hebben onze ‘eigen’ cliënten, maar sparren veel met elkaar en werken goed samen. Ook op kantoor is het nooit saai. Dus ik zou zeggen, twijfel niet en reageer voor 28 juni op onze vacature. En wie weet, spreken we elkaar op 6 juli.”

Word jij de nieuwe vertrouwenspersoon jeugd van Zorgbelang Drenthe?

Reageer uiterlijk 28 juni a.s. op onze vacature voor een vertrouwenspersoon jeugd. Klik hier

Download de functieomschrijving

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland