050 - 727 15 00

Vaccinatievragen in tijden van corona. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Vaccinatievragen in tijden van corona. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Vaccinatievragen in tijden van corona. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Na meer dan anderhalf jaar hebben we nog steeds te maken met maatregelen om het coronavirus te beperken. Dagelijks horen we het nieuwe aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen.

Ziekenhuizen maken plannen om uitgestelde zorg in te halen, maar ondertussen wordt ook nog steeds reguliere planbare zorg uitgesteld.

Iedereen die dat wilde, is inmiddels tweemaal gevaccineerd en sommige doelgroepen ontvangen nu een derde vaccinatie. Heeft de coronapas meer vrijheid gegeven of is het juist een beperking van de vrijheid en zorgt het voor een tweedeling?

Vanuit Zorgbelang Drenthe zijn we erg benieuwd naar de mening van de inwoners van Drenthe, over deze en andere ontwikkelingen rondom het coronavirus. We nodigen u dan ook uit om uw mening te laten horen middels een vragenlijst. Wilt u ons helpen?

Met behulp van dit onderzoek krijgen we een goed beeld van wat er nu leeft en speelt onder de inwoners van Drenthe zodat we zo goed mogelijk kunnen opkomen voor ook uw belangen. Laat uw mening horen en klik hier om de enquête in te vullen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met Danny Wiekens (d.wiekens@zorgbelang-drenthe.nl)- projectmedewerker Zorgbelang Drenthe

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland