050 - 727 15 00

VACATURE: Ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting

VACATURE: Ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting

VACATURE: Ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting

De organisaties Stichting Urgente Noden Nederland (SUNN) en Sterk Uit Armoede startten vanaf januari 2022 een driejarige samenwerking. Samen gaan zij aan de slag binnen vier Tandemteams in Nederland om zodoende meer gemeenten in aanraking te brengen met SUN-noodhulpbureau`s. Ook gaan zij goede voorbeelden rondom armoede, schulden en urgente noden breed verspreiden en verbeterpunten in (aanpak van) beleid op de agenda zetten. Elk Tandemteam bestaat uit een medewerker van SUNN en een ervaringswerker van Sterk Uit Armoede. Deze vorm van samenwerking is uniek en nog nooit eerder zo uitgevoerd in Nederland.

De werkwijze van SUN Nederland is voor dit project gericht op vier regio's van Nederland waar de tandemteams hun werk uitvoeren. Het hoofdkantoor van SUN Nederland is in Hilversum waar regelmatig werkbijeenkomsten plaatsvinden. De tandemteams werken verder flexibel; vanuit eigen huis, een overeengekomen werkplek of digitaal. Er zijn regelmatig werkbezoeken in gemeenten in Zuid-Holland of Zeeland.

Wat zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een ervaringsdeskundige in de regio West-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland, die mee gaat werken in het project, als tandempartner van een SUN Nederland-professional.

Meer weten? Klik hier voor de volledige vacature.

Download vacature

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland