050 - 727 15 00

Ontwerpsessie Digitale zorg: Hoe wil je leren over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving?

Ontwerpsessie Digitale zorg: Hoe wil je leren over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving?

Ontwerpsessie Digitale zorg: Hoe wil je leren over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving?

Heb je graag inzicht in je eigen gezondheid en zorg? Hou je actief je medische gegevens bij? Of zou je graag (meer) inzicht willen hebben in jouw gezondheidsgegevens? Dan nodigen we je graag uit om mee te praten over een nieuwe digitale dienst in de zorg. Meld je dan aan voor de Ontwerpsessie Digitale zorg - Hoe wil jij leren over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving? Deze bijeenkomst wordt op 20 juli georganiseerd in Hooghalen. De sessie is van 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur.

Wat wil jij leren over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving?

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving (kortweg: PGO) is een nieuwe digitale dienst. Een PGO is een website of app waarmee jij inzicht kunt krijgen in al jouw gezondheidsgegevens. Bijvoorbeeld de medische gegevens die jouw huisarts of het ziekenhuis over jou heeft vastgelegd. Of gegevens die je zelf hebt verzameld over bijvoorbeeld je hartslag, bloeddruk of gewicht. Met een PGO kan je meer grip krijgen op je eigen gezondheid en zorg.

We willen jou, als mogelijke gebruiker van een PGO, graag betrekken bij de ontwikkeling. Aangezien de PGO nieuw is en zich volledig richt op de zorggebruiker. Wij zijn op dit moment vooral benieuwd hoe jij wilt leren over zo’n nieuwe digitale dienst in de zorg. Welke informatie heb jij nodig om gebruik te maken van een PGO? Waar en hoe wil je deze informatie op doen? En hoe moet deze informatie worden gepresenteerd?

In gesprek

Hierover gaan we graag met je in gesprek tijdens de Ontwerpsessie Digitale Zorg. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Uiteraard volgen we de dan geldende corona-maatregelen.

Wij zorgen voor de koffie en thee met een versnapering. Daarnaast bieden we de deelnemers een reiskostenvergoeding aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen? Dat is niet meer mogelijk.

Vragen?

Heb je een vraag over deze Ontwerpsessie? Neem dan contact op met Rolinde Alingh, projectcoördinator bij Zorgbelang Drenthe. Je kan haar bereiken via r.alingh@zorgbelang-drenthe.nl.


Meer informatie over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) kun je nalezen op www.pgo.nl.

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland