050 - 727 15 00

In gesprek over de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

In gesprek over de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

In gesprek over de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

Een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) is een nieuwe digitale dienst waarmee je inzicht krijgt in al jouw gezondheidsgegevens. Denk hierbij aan afspraken in het ziekenhuis of dossiergegevens van je huisarts, maar ook het zelf kunnen uploaden van gegevens over bijvoorbeeld je sportsessies, je gewicht en/of je hartslag. Wil je graag meepraten over deze digitale dienst? Meld je dan aan voor onze bijeenkomst op donderdag 14 oktober van 19:00 tot 20:30 uur in Hooghalen.

Welke verwachtingen heb je?

We willen vanuit Zorgbelang Drenthe graag met de inwoners van Drenthe in gesprek over de PGO’s. Specifiek willen we het hebben over de verwachting die je van zorgverleners hebt. Verwacht je bijvoorbeeld bepaalde informatie van je huisarts over het in gebruik nemen van een Persoonlijke GezondheidsOmgeving? Wil je graag dat een zorgverlener jou een bepaalde PGO aanraadt, of hecht je daar weinig waarde aan? Deze vragen en meer komen aan bod tijdens de bijeenkomst.

Deze informatie helpt ons bij de ontwikkelingen van PGO’s. We willen het gebruiken om de informatievoorziening naar zorgverleners te optimaliseren. Zo weten zij welke verwachtingen er zijn vanuit de inwoners van Drenthe en kunnen zij hier op inspelen.

Met elkaar in gesprek

Graag nodigen we je uit om met ons en met elkaar in gesprek te gaan over de PGO’s. Dat doen we op donderdag 14 oktober in Hooghalen. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. We zorgen voor een kopje koffie of thee en we vergoeden eventuele reiskosten.

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland