Online bijeenkomst - Positieve Gezondheid & Onderwijs

Online bijeenkomst - Positieve Gezondheid & Onderwijs

Online bijeenkomst Positieve Gezondheid & Onderwijs

Hoe pak je praktijkvraagstukken binnen een organisatie aan o.b.v. Positieve Gezondheid? Bij de opleiding Service, Welzijn en Zorg start men altijd met een vraagstuk vanuit de praktijk. Vervolgens verdiepen de studenten zich in het thema en de doelgroep, altijd vanuit het gedachtegoed Positieve Gezondheid. De studenten denken graag met jullie mee hoe ook jullie het gedachtegoed dagelijks toe kunnen gaan passen in de praktijk.

Praktijk & Onderwijs - Inspiratiebijeenkomst

Tijdens deze inspiratiebijeenkomst gaan docenten en studenten van de NHL-Stenden opleiding graag met jullie in gesprek over vraagstukken die leven in de praktijk. Gezamenlijk gaan we op zoek naar manieren waarop Positieve Gezondheid een bijdrage kan leveren aan het oplossen van de vraagstukken. Dit levert ongetwijfeld weer nieuwe inzichten op over de succesfactoren en knelpunten ten aanzien van het toepassen van Positieve Gezondheid in de dagelijkse praktijk. Het belooft een interactieve bijeenkomst te worden. Ben jij erbij?

Praktische informatie

  • Wat: online bijeenkomst via Zoom
  • Datum: donderdag 20 mei 2021
  • Tijd: 16:00 - 18:00 uur
  • Kosten: gratis

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan onze online bijeenkomst over Positieve Gezondheid & onderwijs? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Graag aanmelden voor 10 mei aanstaande.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rolinde Alingh. Zij is de coördinator van het Drents Netwerk Positieve Gezondheid en is bereikbaar via r.alingh@zorgbelang-drenthe.nl.

Naar inschrijfformulier