Meldpunt Corona

Odensehuis Assen

Odesehuis Assen, Zorgbelang Drenthe, nieuwsbrief, inloophuis, ontmoetingsplek, mensen met dementie, andere vormen van geheugenverlies en hun naasten

Odensehuis Assen, het huis met een hart

Wat is een Odensehuis?
Een Odensehuis is een inloophuis en een ontmoetingsplek voor mensen met dementie en andere vormen van geheugenverlies én hun naasten. U kunt bij het Odensehuis naar binnen lopen voor een kopje koffie/thee, voor een praatje, voor informatie of voor een activiteit. Een diagnose of indicatie is niet nodig! In het Odensehuis wordt iedereen geaccepteerd zoals hij/zij is. Het gaat in het Odensehuis om elkaar ondersteunen, samen dingen ondernemen en vooral om het plezier hebben met elkaar.

Wat biedt het Odensehuis?
In het Odensehuis gaat het om u; het is er voor u maar ook door u. Het gaat om wat u nog kunt en wilt, u heeft de regie. U bepaalt of u komt, wanneer u komt en hoe lang u blijft. U bepaalt ook wat u gaat doen en wie er met u mee komt. U kunt komen voor alleen een kopje koffie, maar u kunt ook de hele dag blijven, meedoen aan activiteiten, mee blijven lunchen, een krantje lezen. Er hoeft niets en er mag veel!

Naasten
Het Odensehuis is er nadrukkelijk ook voor de naasten. Als naaste van iemand met dementie bent u bij ons ook van harte welkom. U kunt een kopje koffie bij ons blijven drinken,  mee doen aan de activiteiten of blijven lunchen. U kunt informatie bij ons krijgen en u kunt ervaringen uitwisselen. Ook voor de naasten geldt: er hoeft niets en er mag veel!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Klik hier voor de site van het Odensehuis Assen

Deel dit artikel op: