050 - 727 15 00

Positieve Gezondheid verder brengen in Drenthe

Positieve Gezondheid verder brengen in Drenthe

Werken vanuit Positieve Gezondheid is voor veel mensen vanzelfsprekend. Deze werkstijl vraagt echter ook iets van de organisatie, de wijze van samenwerken, de onderliggende patronen en de aanwezigheid van ambassadeurs. Ga samen met Mariëlle Tromp en Ellen Bos op zoek naar het antwoord op de vraag ‘Wat kun jij betekenen voor het verder brengen van Positieve Gezondheid’?

Inspiratiemiddag: systemische blik op Positieve Gezondheid

In Drenthe zijn er steeds meer mensen die vanuit het concept Positieve Gezondheid werken. Toch is het niet altijd eenvoudig. Je hebt nu eenmaal te maken met de factor tijd, voorwaarden van een werkgever, verplichtingen naar een zorgverzekeraar, maar ook met een (organisatie)cultuur die misschien niet altijd als steunend voelt.

Wij willen het experiment aangaan en onderzoeken: hoe kun je vanuit Positieve Gezondheid én vanuit jouw organisatie / werkomgeving het optimale betekenen voor inwoners van in Drenthe?

Tijdens deze middag gaan we aan de slag met systemische werkvormen. We maken gebruik van opstellingen en andere werkvormen waarbij we meer ‘onder water’ kijken wat er eigenlijk gebeurt. Inzichten koppelen we aan concrete eerste stappen. Wat kun jij nu betekenen in het verder brengen van Positieve Gezondheid in Drenthe?

Deze inspiratiemiddag wordt georganiseerd en begeleid door ons, Ellen Bos en Mariëlle Tromp. Ellen is door het IPH gecertificeerd trainer Positieve Gezondheid en is opgeleid in onder andere systemisch werk en Deep Democracy. Mariëlle is trainer in Positief Motiveren en is opgeleid in onder andere systemisch werk en intuïtief adviseren. Allebei combineren wij onze brede ervaring met een nuchtere en open blik.

Deze middag is voor alle mensen in Drenthe die Positieve Gezondheid verder willen brengen. Professionals, inwoners, leidinggevenden en beleidsmedewerkers. Voel jij je aangesproken? Dan ben je van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden kan door een e-mail te sturen.

De inspiratiemiddag vindt plaats op vrijdag 4 maart. Er is een inloop vanaf 13.30 uur. We starten om 14.00 uur en ronden af om ongeveer 16.30 uur.

Let op: de locatie van deze dag wordt gekozen op basis van het aantal deelnemers. Een deel of zelfs het gehele programma zal buiten plaatsvinden. Indien er voorwaarden zijn aan je deelname, bijvoorbeeld wat betreft toegankelijkheid, dan horen we dit graag bij aanmelding.

Ellen Bos en Mariëlle Tromp

Value2share

06 – 54 69 67 53

ellen.bos@value2share.nl

marielletromp.nl

06 – 15 21 76 61

marielle@marielletromp.nl

Lees verder

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland