Meldpunt Corona

Koning geeft startsein Week voor de Gezonde Jeugd

week voor de gezonde jeugd; jogg; jongeren op gezond gewicht; 11-15 maart 2019; stapvooruit2019

11-15 maart, week voor de gezonde jeugd

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vrijdagmiddag 8 maart in de Werkspoorkathedraal in Utrecht het startsein van de Week voor de Gezonde Jeugd gegeven. Op initiatief van JOGG (jongeren op gezond gewicht) vinden tijdens de week in heel het land activiteiten plaats die een gezonde leefstijl stimuleren. De Koning opent de week samen met kinderen. Zij geven symbolisch het estafettestokje door aan alle kinderen in Nederland.

Over de Week
In de week voor de Gezonde Jeugd van 11-15 maart kan iedereen in Nederland laten zien hoe belangrijk het is dat jongeren kunnen opgroeien in een gezonde omgeving en die tevens uitnodigt om te spelen en bewegen wanneer ze dit willen. Gemeenten, maatschappelijke organisaties, het Nederlandse bedrijfsleven en vele lokale professionals zetten deze week een extra stap vooruit! Waarbij de focus ligt op Bewegen.

Welke stap zet jij/zetten jullie vooruit tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd? Kijk voor meer informatie op: www.weekvoordegezondejeugd.nl  volg ons op twitter: @JOGGnl en gebruik de hashtag #stapvooruit2019

Doe ook mee met de Week! Laat je via de website registreren als Supporter!

Meer nieuws

Deel dit artikel op: