Meldpunt Corona

Ervaart u deze tweede Coronagolf anders dan de eerste?

vragenlijst; enquête; 2e coronagolf; corona; covid-19; kwaliteit van leven; ervaring; invullen; opiniepanel; drenthe; inwoners drenthe; zorgbelang drenthe

De Coronapandemie is nog niet ten einde. We zitten volop in de tweede Coronagolf en de maatregelen die de overheid heeft genomen om verspreiding van het Coronavirus te beperken, laten nog maar een licht positief effect zien. Anders dan in de eerste Coronagolf zijn nu ook veel Drentse inwoners positief getest op Corona.

Om in beeld te krijgen hoe de inwoners van Drenthe deze tweede Coronagolf ervaren, hebben wij, net als bij de eerste Coronagolf, een vragenlijst opgesteld. Heeft deze tweede Coronagolf meer invloed op uw kwaliteit van leven? Ervaart u meer eenzaamheid? Maakt u gebruik van de Corona-app? En hoe denkt u over de mondkapjesplicht? En komen er ook positieve punten uit deze Coronatijd naar voren, bijvoorbeeld een bosje bloemen of kaartje van vrienden/buren of onbekenden?

Helaas is de vragenlijst gesloten.

De uitkomsten worden gepubliceerd op onze website en gedeeld in de diverse gesprekken die wij hebben met de IGJ, provincie, gemeenten en zorgverzekeraars/-aanbieders. Klik hier om naar de uitkomsten te gaan.

Heeft u vragen over de uitkomsten van de enquête, neem dan contact op met Patrick Kampherbeek (p.kampherbeek@zorgbelang-drenthe.nl) of bel 050-7271500.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
Team Zorgbelang Drenthe

Meer nieuws

Deel dit artikel op: