Meldpunt Corona

Dromen over wonen! Wat kan het VN-verdrag betekenen?

dromen over wonen; wat kan het VN-verdrag betekenen; 19 september; assen; patiëntenfederatie; ieder(in); MIND; zorgbelang drenthe
OnderwerpDromen over wonen! Wat kan het VN-verdrag betekenen?

Datum

woensdag 19 september

Tijd16.30-19.00 uur (inloop vanaf 16.15 uur)
LocatieHuis van de buurt De Schulp
Buizerdstraat 10, 9404 BB Assen
Aanmeldenvia 
https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/wonenassen
Toeganggratis

 

Maakt u zich in uw gemeente sterk voor mensen met een lichamelijke of psychische aandoening of beperking? En wilt u weten hoe u het VN-verdrag over de rechten van mensen met een beperking kunt inzetten voor de woonbelangen van deze mensen? Kom dan op 19 september naar een regionale bijeenkomst in Assen.

Jan Troost, voorvechter van het VN-verdrag, zal deze bijeenkomst leiden. De organisatie is in handen van MIND, Ieder(in) en de Patiëntenfederatie in afstemming met de Koepel Adviesraden Sociaal Domein. U gaat met elkaar in gesprek over woondromen en hoe die in uw gemeente te realiseren. Vertegenwoordigers van plaatselijke stakeholders als de gemeente, woningcorporaties en zorginstellingen worden tijdens een forumdiscussie uitgenodigd om te reageren. Wethouder Gea Smith van de gemeente Assen zal aanwezig zijn.

De bijeenkomst is van 16.30 tot 19.00 uur. Inloop vanaf 16.15 uur. De locatie is toegankelijk voor rolstoelen. Voor broodjes wordt gezorgd. Deelname is gratis, maar u moet zich wel aanmelden en vol is vol.

Deel dit artikel op: