Meldpunt Corona

Debat Gemeenteraadsverkiezingen 2018

grip; verkiezingsdebat gemeenteraadsverkiezingen 2018; gemeenten; adviesraden sociaal domein; cliënten-/belangenorganisaties; geïnteresseerden; zorgbelang-drenthe

Woensdag 21 februari; Drents verkiezingsdebat over gezondheid & zorg

21 maart 2018 zijn er Gemeenteraadsverkiezingen. Welke partij krijgt uw stem? 

Gezondheid is een groot goed. Toch komt iedereen, in meer of mindere mate, met zorg in aanraking. Gezondheid en zorg zijn belangrijke thema's, daar zijn velen het over eens. Maar blijft de zorg ook na 2018 beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar voor iedereen? Hoe denken de verschillende Drentse politieke partijen uit verschillende Drentse gemeenten hierover? 

Dat, en meer komt u te weten bij het Drents verkiezingsdebat over gezondheid & zorg dat Zorgbelang Drenthe op 21 februari organiseert.
Een tweetal Drentse panels (politici en deskundigen/burgers) gaan, onder leiding van debatleider Johan Baltes, met elkaar in discussie over drie onderwerpen: jeugdzorg, ouderenzorg en een inclusieve samenleving (iedereen doet mee). Via inleidende filmfragmenten reageren zij op stellingen en op elkaar. Uiteraard is er ook ruimte voor het publiek om vragen te stellen. 

Hoe denken de politieke partijen in Drenthe over gezondheid & zorg in de toekomst. Bent u geïnteresseerd?
Kom dan naar het Drents verkiezingsdebat over gezondheid & zorg en praat mee! We begroeten u graag. 
Meld u, i.v.m. de capaciteit van de zaal, tijdig aan.

datum:woensdag 21 februari 2018
tijd:20:00-21:30 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
locatie:raadzaal gemeentehuis Hoogeveen (Raadhuisplein 1)
bedoeld voor:adviesraden; politiek; bestuurders uit de zorg; cliënten- en belangenorganisaties en geïnteresseerden
aanmelden:uiterlijk 14 februari 2017 via info@zorgbelang-drenthe.nl of 050-727 1500 o.v.v. naam, organisatie en aantal personen

Deel dit artikel op: