050 - 727 15 00

Corona meldpunt

Corona Meldpunt

Welkom bij het Corona Meldpunt voor de provincie Drenthe. Na bijna twee jaar houdt het coronavirus ons nog steeds in zijn greep. Het aantal besmettingen is nog nooit zo hoog geweest en de boosterprikcampagne komt moeizaam van de grond. Daarom heeft Zorgbelang Drenthe het Corona Meldpunt (opnieuw) geopend.

Hoe kan ik gebruik maken van het Corona Meldpunt?

Wilt u graag een ervaring met ons delen? Dan kan dit via het contactformulier hieronder. Mailen mag ook via . Wilt u uw ervaring liever telefonisch doorgeven? Dan kunt u ons bereiken op 050 - 727 15 00 (tijdens werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur).

Uw melding helpt om de zorg, ook in deze vreemde tijd, beschikbaar en toegankelijk te houden voor iedereen!

Wie kan gebruik maken van het Corona Meldpunt?

Het meldpunt is er voor iedereen die in de provincie Drenthe woont. Ook mantelzorgers, naasten van cliënten/patiënten of zorgverleners die werkzaam zijn in de provincie Drenthe kunnen gebruik maken van het meldpunt.

Wat kan ik melden via het Corona Meldpunt?

Bij Zorgbelang Drenthe vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor de invloed die de coronacrisis heeft op het leven van alle inwoners van Drenthe. Is het onduidelijk wanneer u aan de beurt bent voor de boosterprik? Kunt u de GGD slecht bereiken? Maakt u zich zorgen over een uitgestelde operatie of over de tweedeling in de maatschappij? Of wilt u juist een positieve ervaring delen? Het kan allemaal.

Wat gebeurt er nadat ik een ervaring heb gedeeld?

Alle informatie die u met ons deelt, wordt gelezen door een medewerker van het Corona Meldpunt van Zorgbelang Drenthe. We inventariseren alle ervaringen en delen die met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Waar nodig delen we de reacties ook met de provincie, de zorginstellingen of de zorgverzekeraars. Let op: wij zorgen ervoor dat uw privacy is gewaarborgd, zo geven wij nooit persoonsgegevens door.

Wilt u een klacht indienen, dan kunnen we u adviseren over welke stappen u kunt zetten.

Hartelijk dank voor uw melding.

Team Zorgbelang Drenthe

Partners

Provincie Drenthe
Adviespunt
Alles is gezond
Alliantie
Biblionet Drenthe
BGD
Drenthe gezond
Zorgbelang Nederland